Abdulloh Yusuf Zaylaiyning hayot va ijodi - Sharipov Alisher (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada ―Nasbur-roy‖ asari bilan dunyoga mashhur bo`lgan Jamoliddin Zaylaiyning hayoti va yozgan asarlari haqida ma`lumot berdim.