Ipak tolasini yetishtirish pillachilikda yurtimizda qilinayotgan islohotlar kamchiliklar va yutuqlar - Xojimatov Saidjalolxon, Valiyev Gulom Nabidjonivich (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
The work carried out in the cocooning industry, achievements, shortcomings and reforms. Production of quality silk fiber. Work in this field