Shaxsning individual psixologik xususiyatlarining namoyon bo’lish shakllari - Mahkamova Malohat (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada shaxsning individual psixologik xusuxiyatlarining tavsifi va namoyon bo‟lish shakllari keltirilgan.