PSIXODIAGNOSTIKA (PSIXOLOGIK TASHXIS)NING ZAMONAVIY USULLARI - Yakubbayeva Farog’at Soxibjonovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqola shaxsning o’ziga xos xususiyatlarini zamonaviy psixologik usullar yordamida diagnoz qilishga qaratilgan.