Boshlang’ich sinf matematika darslarida didaktik o’yinlardan foydalanishning ahamiyati - Hamrayeva Muhayyo Erkin qizi, Tog’ayeva Sevinch Komiljon qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
This article talks about the correct organization of primary school mathematics lessons, the use of didactic games in lessons and their importance.