O’quvchilarni ham kasbga, ham imtihonga tayyorlash - vazifamiz bo’lishi lozim - Toshboyeva Nasiba Abdug’afurovna, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada bolalarning qobiliyat va iste‟dodlarini erta anglash, aniqlash, ularni o‟stirish va rivojlantirishga qaratilgan muhim tavsiyalar bayon etilgan. Maqola maktab amaliyotchi psixologlari, pedagoglar, ota-onalar uchun mo‟ljallangan.