TEXNIKA OLIY TA’LIM YO’NALISHLARIDA KOMPYUTER GRAFIKASIDAN FOYDALANISH UCHUN MUHIM ONLINE PLATFORMALAR TAHLILI - Ergashev Toxir Nematovich, Ergashev Temurmalik Abdiolim o’g’li, Ulug‘murodov Elshod Abdusalim o‘g‘li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
This article will analyze the most important online platforms for graphic designers, their importance in the educational process, information was provided about Adobe Creative Cloud, Canva, Figma, Behance, Dribbble, 99designs, Designhill and Piktochart platforms.