AHOLI DAROMADLARI VA TURMUSH SIFATINI OSHIRISH YO’LLARI - Hikmatillayev Dadaxon Baxtiyor o'g'li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada O‗zbekiston Respublikasida aholi turmush darajasi ko‗rsatkichlari, turmush sifati indeksi, aholi daromadlari va viloyatlar kesimidagi tahlil qilingan, shuningdek, muallifning soha faoliyatiga oid istiqbolli fikrlari keltirilgan.