KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O`QUVCHILAR XOTIRASINI RIVOJLANTIRISHNING PSIXOLOGIK HUSUSIYATLARI - Tojiboyev Zafarjon Sodiqovich (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Bugungi kunda yoshlarni yuksak bilim va salohiyatli qilib tarbiyalash dolzarb masalalaridan biri hisoblanadi. Maqolada talim jarayonining asosi bolgan bilish jarayonlaridan biri xotira psixologiyasi va uning yosh davrlarida rivojlanish omillari yoritiladi.