O'QUVCHILARNING KASBIY TAYYORGARLIGINI OSHIRISHNING PSIXOLOGIK MEXANIZMLARI - Pardayeva Nasiba Dastonovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqola orqali muallif kasbiy ko'nikmalar, o'quvchi yoshlarning qiziqishlari, bitiruvchilarga psixologik xizmat va uni amalga oshirish usuullari xaqida so'zlab o'tadi.