O'QUVCHILARNI MA'NAVIY-AXLOQIY TARBIYALASHDA PEDAGOGIK TADBIRLARDAN KENG FOYDALANISHNING IJOBIY AHAMIYATI - Jakbarov Adham Hoshimjonovich (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Muallif ushbu maqola orqali pedagogik tadbirlarning o„quvchilarni xar xaqida tomonlama tarbiyalashdagi ahamyati, ma'naviy-axloqiy jihatdan tarbiyalashda pedagogik tadbirlardan keng foydalanish mexanizmlari va ularning ma‟no jixatdan sifati so‟z yuritadi. Siz bu maqolani o‟qish davomida Ma'naviy axloqiy tarbiyalashda pedagogik tadbirlarning o„rni va ahamiyati haqida bir qator ma‟lumotlarga ega bo‟lasiz.