TOĞAY MUROD ASARLARIDA LINGVOMADANIY TAHLIL - Allamuratova Zebuniso, D.Ergasheva (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
maqolada Toğay Murod asarlaridagi lingvomadaniyat, maqol va uning badiiy qudrati va milliy an‟analar, xalqning ma'daniy hayoti haqida sòz borgan.