SIYOSIY-IJTIMOIY MATNLARNI INGLIZ TILIDAN O`ZBEK TILIGA TARJIMA QILISH - Saydullayeva Malika Sayidmurod qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Mazkur maqola siyosiy-ijtimoiy matnlarni ingliz tilidan o`zbek tiliga tarjima qilishda uchraydigan muammolar va ularning yechimi haqida. Shuningdek bunday matnlarni qanday qilib tarjima qilish haqidadir. Ushbu maqolada publitsistik uslub haqida ham ma`lumot beriladi.