Chingiz Aytmatovning "Qiyomat" romanidagi badiiy metaforalar tahlili - Boymurodova Marjona O’ral qizi, D.A.Ergasheva (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada metaforalar haqida ma'lumot va Chingiz Aytmatovning "Qiyomat" romanidagi badiiy metaforalar yozilgan.