MEDIAMATNLARDA JOY NOMLARINING ISHLATILISHI - Gaipova Yulduz Qo‘ziboyevna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada toponimlar haqida tushuncha, kelib chiqishi, tarixi, geografik, tarixiy jihatlama aloqalari, mediamatnlarda - gazate materiallarida, radio va televideniye dasturlari uchun tayyorlangan matnlarda joy nomlarining qo„llanilishi toʻgʻrisida soʻz yuritildi.