Shaxsga emas, konfliktga hujum qilish - Yaxshiyev Dilxushbek Otabek oʻgʻli (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqola ijtimoiy hayotda konfliktga emas, shaxsga hujumlar va hujumlarning oldini olish haqida soʻz boradi.