ZAHRIDDIN MUHAMMAD BOBURNING SARKARDALIK FAOLIYATI VA HARBIY YURISHLARI - Yo‘ldosheva Indira Faxriddin qizi, Parmonov Sharofiddin (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Zahriddin Muhammad Boburning sarkardalik faoliyatida olib borgan harbiy yurishlari, Uning juda erta katta hayotga kirishi, hindiston va boshqa ulkan hududlarga qilgan harbiy yurishlari haqida so„z boradi.