O’QUVCHILARNING KASB TANLASHGA BO’LGAN QIZIQISHINI SHAKLLANTIRISH - Mamataliyeva Surayyo Jumaboyevna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada o'quvchilarining kasb tanlashga bo’lgan qiziqishini shakllantirish. Maqola bilan tanishar ekansiz kasbiy bilim borasidagi savollaringizga javob olasiz.