O’quvchilarni darslarga bo’lgan qiziqishini oshirish va darslarga jalb qilishning psixologik usullari - Qurbonova Muxabbat Mirsadikovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada o’quvchilarni dars jarayonlariga jalb qilishning turli hil usullari keltirib o’tilgan.