HUDUDIY INNOVATSION RIVOJLANISHNI DAVLAT TOMONIDAN TARTIBGA SOLISH MEXANIZMLARINI TAKOMILLASHTIRISH YO‘NALISHLARI - Qobulov Ozodbek O‘ktamboy o‘g‘li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Ushbu maqolada hududiy innovatsion rivojlanishni davlat tomonidan tartibga solish mexanizmlarini takomillashtirish yo‘nalishlari O‘zbekiston va xalqaro tajriba empirik dalillari asosida 2020-2024 yillar bo‘yicha tahlil qilingan.