MINTAQAVIY IQTISODIY TIZIMNING INNOVATSION SALOHIYATINI BAHOLASHNING ZAMONAVIY YONDASHUVLARI VA METODOLOGIK JIHATLARI - Qobulov Ozodbek O'ktamboy o'g'li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Ushbu maqolada mintaqaviy iqtisodiy tizimning innovatsion salohiyatini baholashning zamonaviy yondashuvlari va metodologik jihatlari O'zbekiston va xalqaro tajriba empirik dalillari asosida 2020-2024 yillar bo'yicha tahlil qilingan.