O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA ICHKI BOZORNI SIFATLI GO‘SHT VA GO‘SHT MAHSULOTLARI BILAN TA’MINLASH VA NASLCHILIKNI YAXSHILASH - Yarlayev Davron Yo‘ldosh o‘g‘li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Ushbu ilmiy maqolada O‘zbekiston Respublikasida nasilli chorvachilikni rivojlantirish va ichki bozorni sifatli go’sht va go’sht mahsulotlari bilan ta‘minlash, chorvachilikning iqtiodiyotdagi ahamiyati va O’zbekiston respublikasida nasilli chorva mollarni ko’paytrishga doir masalar tahlil qilinadi