QASHQADARYO VILOYATIDA AGRAR SOHADA INFRATUZILMAVIY TA’MINOTNI YAXSHILASHNING MINTAQAVIY IMKONIYATLARI - Eshboltayev Xumoyun Abdurajabovich (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Ushbu maqolada Qashqadaryo viloyatida agrar sohada infratuzilmaviy ta’minotni yaxshilashning mintaqaviy imkoniyatlari, mavjud muammolar va ularni bartaraf etish yo’nalishlari tahlil qilinadi. Shuningdek, qishloq xo’jaligi mahsulotlarini yetishtirish, saqlash, qayta ishlash, logistika va servis xizmatlarini rivojlantirish orqali hududning agrar salohiyatini oshirish masalalari yoritiladi.