Rushe teoremasi.Argument prinspi. - Elomonova Dildora Alisher qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Biz bu maqolada Rushening formulasini keltirib, tatbiqlarini ko’rib chiqdik va turli xil misollarga tadbiqini ko’rdik.