“Sabot ul-ojizin” asarida komil insonga xos xislatlarning zuhur etishi - Zulfizar Abdullayeva Oybek qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Soʻfi Olloyorning “Sabot ul-ojizin” asaridagi komil insonga xos jihatlar ochib berildi. Tahlil jarayonida shu vaqtga qadar hamda hozirgi kundagi olim va adabiyotshunoslarning fikri oʻrganib chiqildi.