10-12 yoshli yengil atletikachilarda maxsus chidamlilikni oshirish usullari - Nodirov Jahongir Ro’ziqul o’g’li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Mazkur maqolada 10–12 yoshli yengil atletikachilarda maxsus chidamlilikni oshirishning ilmiy asoslangan usullari, mashg‘ulot tamoyillari va amaliy tavsiyalar ko‘rib chiqiladi.