TA’LIM JARAYONINI TASHKIL ETISHDA INTERNET XIZMATLARIDAN FOYDALANISHNING O’RNI - Xolmurodov Shuxrat Oqboyevich; Almardanova Xurshida Taliyevna; Mengliboyeva Fotima Almurzayevna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Ushbu maqolada Ta’lim jarayonini tashkil etishda Internet xizmatlaridan foydalanishning bugungi kundagi ahamiyati va haqida Internet xizmatlari turlari haqida fikr yuritdik.