TARBIYA FANI DARSLARIDA O’QUVCHILARNING ONGIDA VATANPARVARLIK TUYG’USINI SHAKLLANTIRISH - Samadqulova Ra’no Saidmurod qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Ushbu maqolada tarbiya fani darslarida o’quvchilarning ongida vatanparvarlik tuyg’usini shakllantirishning mazmuni,ahamiyati, pedagogik asoslari hamda samarali metod va vositalari yoritilgan.Shuningdek,yosh avlodni milliy qadriyatlarga hurmat ruhida tarbiyalashning dolzarbligi tahlil etiladi.