Maktabgacha ta’lim tashkiloti tarbiyalanuvchilarining tasviriy ko‘nikmalarini shakillantiruvchi ta’lim texnologiyalari - Jummayeva Sayyora Shokir qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Maktabgacha ta’lim tashkiloti tarbiyalanuvchilarining tasviriy ko‘nikmalarini shakillantirishda turli xil ta’lim texnologiyalaridan foydalaniladi. Ta’lim texnologiyalari orqali bolalarda tasviriy san’atga bo‘lgan qiziqishlarini yanada oshirish mumkin, turli xil yosh guruhlarida ham xattoki, turli interaktiv texnologilaridan foydalanilmasa natija sezilarli darajada o‘zgarmasligi mumkin. Shuningdek, yosh guruhlariga qarab metodlar osondan murakkablashib boraveradi.