O‘QUV JARAYONLARINI ZAMONAVIY METODLAR ASOSIDA TASHKIL ETILISHINING DOLZARBLIGI - Jo‘rayeva Shohista Azmiddin qizi; Jo‘rayeva Estoda Mashrab qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Mazkur maqolada o‘quv jarayonlarini zamonaviy metodlar asosida tashkil etish, ta’lim sifatini oshirishdagi ahamiyati hamda talabalarning amaliy va tanqidiy fikrlash ko‘nikmalarini rivojlantirishdagi o‘rni yoritilgan.