UZLUKSIZ TA'LIM TIZIMIDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNALOGIYALAR VA RAQAMLI TRANSFORMATSIYA - Yodgorova Dildora Abdug‘ani qizi; Yodgorova Nilufar Nazarovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Mazkur maqolada uzluksiz ta’lim tizimida zamonaviy pedagogik texnologiyalarni qo‘llash, ta’lim jarayonining samaradorligini oshirish va raqamli transformatsiya jarayonlarining ahamiyati tahlil qilingan. Raqamli ta’lim vositalari, sun’iy intellekt, masofaviy ta’lim platformalari va interaktiv metodlar orqali ta’limning yangi sifat bosqichiga o‘tishi yoritilgan.