SUNIY INTELEKTLAR VA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING AFZALLIK VA KAMCHILIKLARI - Haydarova Nasiba Qosim qizi; Haydarova Nasiba Qosim qizi; Javgashev Yigitali Jo‘ra o‘g‘li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Mazkur maqolada taʼlim jarayonida sunʼiy intellektni joriy qilish va taʼlim sifatini oshirishga qaratilgan fikr va mulohazalar oʻrin olgandir. Hozirgi davr shiddat bilan oʻsayotgan zaminda har bir taʼlim olayotgan yosh, zamon bilan hamnafas boʻlishi kerakdir. Taʼlim sohasini rivojlantirishga qaratilgan fikrlar orasidan albatta sunʼiy intellektga ham eʼtibor beriladi. Ushbu maqolada suniy intelektlarning afzallik va kamchiliklari haqida ham fikr yuritilgan.