BOSHLANG‘ICH SINF O'QUVCHILARINING ISTEDODI VA IQTIDORINI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANIB RIVOJLАNTIRISH YO’LLARI - Bobonova Mashhura Faxriddin qizi; Boymurodova Nafisa Akbar qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’qish darslarida pedagogik texnologiyalardan foydalanish, o’quvchilar bilimini oshirishda pedagogik texnologiyalarning o’rni, pedagogik texnologiyalarni dars jarayonida qo’llash usullari yoritilgan.