ZAMONAVIY TA’LIMDA INNOVATSION YONDASHUVLARNING ROLI VA AHAMIYATI - Berdiyev Ulug‘bek Abdixoliqovich; Bobomurodova Surayyo Alimqul qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Ushbu maqolada hozirgi kunda ta’lim tizimiida amalga oshirilayotgan islohatlar, ta’lim tizimidagi o‘rganilayotgan tahliliy vazifalar, ta’lim jarayonida amaliyotga tatbiq etilayotgan yangiliklar, ta’lim tizimini barqaror rivojlantirishda qo‘llanilayotgan innovatsion texnologiyalarning ahamiyati to‘g‘risida so‘z yuritiladi.