RAQAMLI TA’LIM SHAROITIDA O‘QUVCHILARDA MEDIA MADANIYATNI SHAKLLANTIRISH METODIKASI - Allayarova Xadicha Sattarovna; Avazova Lobar Hakim qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Ushbu ishda raqamli ta’lim muhiti sharoitida o‘quvchilarda media madaniyatni shakllantirishning pedagogik va metodik asoslari yoritilgan. Tadqiqotda media resurslardan ongli foydalanish, axborotni tanqidiy tahlil qilish va raqamli etikani o‘rgatish usullari ishlab chiqilgan. Taklif etilgan metodika o‘quvchilarning axborot savodxonligini oshirishga xizmat qiladi.