INSON HUQUQ VA ERKINLIKLARINING KAFOLATLANISHI - Orazmetova Nargiza Shavkatovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada Inson Huquq va erkinliklarining kafolatlanishi, uning O`zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasida yoritilishi, Inson huquqlari umumjahon deklaratsiyasida akas etishi yoritib berilgan.