OʻQUVCHILAR TARBIYASIDA OILA VA MAKTAB HAMKORLIGINING AHAMIYATI - Xayitova Go‘zal Baxtiyorovna; Xolliyeva Tanzila Shomamat qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Mazkur maqolada oila va maktab hamkorligining o‘quvchi tarbiyasidagi ahamiyati ilmiy-pedagogik nuqtayi nazardan yoritilgan. Unda oilaning tarbiyaviy vazifalari, maktabning ma’rifiy-ma’naviy missiyasi hamda ularning o‘zaro hamkorligi asosiy tahlil ob’ekti sifatida ko‘rib chiqilgan.