MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDA TA’LIM-TARBIYANI TASHKIL ETISHNING PEDAGOGIK TOMONLARI - Panjiyeva Zarina Alisher qizi; Qudratova Nilufar Ravshan qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Maktabgacha yоshdagi bоlalar ta’lim-tarbiyasini tashkil etishda maktabgacha ta’lim tashkilоtlari оldida turgan vazifalar va ularni hal etish bоrasidagi bir qatоr taklif va tavsiyalar keltirilgan. Shu bilan birgalikda maktabgacha ta’limda ta’lim tarbiya jarayоnini tashkil etishdagi ustuvоr jihatlar haqida alоhida sо’z yuritiladi.