10-12 yoshli futbolchilarda maxsus chidamlilikni oshirish usullari - Salaydinov Botir Meyliyevich (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Futbol o`yinida maxsus chidamlilikni oshirish orqali sportchilar duch kelayotgan turli muammolarni hal qilish, yuqori natijaga erishish haqida fikr yuritiladi.