Ekzotik turizm va uning ahamiyati - Safarov Xurshidbek Sobir o`g`li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Ushbu maqola Ekzotik Turizmning shakllanish omillari, hususiyatlari, bugungi kundagi ahamiyati va dunyo turizmidagi o‘rni, Ekzotik hududlar va ular-ning joylashuvi, shuningdek, uni mamlakatimizda rivojlantirish istiqbollarini o‘rganadi.