KIMYO FANINI OʻQITISHDA DAVRIY QONUN VA DAVRIY SISTEMANING TA’LIMIY AHAMIYATI - A.Iskandarov; K.Komilova (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Maqolada davriy qonun va davriy sistemaning shakllanish tarixi, zamonaviy ilmiy talqini hamda ta’lim jarayonidagi ahamiyati tahlil qilingan. Davriy qonunning kimyo fanini tizimlashtirishdagi o‘rni va bo‘lajak o‘qituvchilar tayyorgarligidagi metodik ahamiyati asoslab berilgan.