Boshlang’ich sinf o’qish savodxonligi darslarida Anvar Obidjon asarlarini o’qitishda innovatsion texnologiyalardan foydalanish - Ismayilova Nozima Maxmudovna; Ismayilova Nozima Maxmudovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarining badiiy tafakkurini shakllantirishda Anvar Obidjon ijodining o’rni hamda uning asarlarini o’qitishda zamonaviy innovatsion texnologiyalarni qo’llash usullari yoritilgan. Maqolada o’quvchilarning mutolaa madaniyatini oshirishda interfaol metodlar va AKT imkoniyatlaridan foydalanish bo’yicha amaliy tavsiyalar berilgan.