Tashkilot imijini shakllantirish metodologiyasi va tajribasi. - Jabbarbergenova Gulrano Rasbergen qizi. (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Ushbu maqolada tashkilot imijini shakllantirishning metodologik asoslari va amaliy tajribasi integrativ yondashuv doirasida tahlil qilinadi. Tadqiqot maqsadi imij boshqaruvining tarkibiy elementlari, kommunikativ mexanizmlari va baholash mezonlarini aniqlashdir. Metodlar sifatida kontent-tahlil, holat tadqiqi va taqqoslash qo‘llandi. Natijada ichki madaniyat, servis sifati va raqamli iz uyg‘unlashganda barqaror imij modeli taklif etildi.