INKLYUZIV TA’LIM TUSHUNCHASI VA UNING MAZMUNI-MOHIYATI - Adhamova Marjona Navro‘z qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2026)
Ushbu maqolada imkoniyati cheklangan bolalarni o‘qitishning yangi shakli inklyuziv ta’lim mazmuni, mohiyati, rivojlanish bosqichlari va haqida to‘xtalib o‘tiladi.