TADBIRKORLIK MAKTABINI TASHKIL ETISH - Zokirova Munira Ortig`aliyevna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Tadbirkorlik bugungi kunda iqtisodiy taraqqiyotning eng muhim omillaridan biriga aylandi. Bozor munosabatlarining chuqurlashuvi, raqobatning kuchayishi va yangi texnologiyalarning tez joriy etilishi tadbirkorlarning ro`lini yanada oshirdi. Shu nuqtai nazardan ta’lim tizimida tadbirkorlik ko`nikmalarini shakillantirish, yoshlarni tadbirkorlik bo`yicha bilim va ko`nikmalarini kengaytirish zamonaviy innovatsion yondashuv sifatida “Tadbirkorlik maktablari”ni ochishni talab etmoqda. Mazkur maqolada “Tadbirkorlik maktablari”ning jamiyatga keltiradigan foydalari yoritib berilgan.