BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA DIFFERENSIAL YONDASHUV ASOSIDA DARS TASHKIL ETISH - Akmal Ochilov; Begaliyeva Sevinch Feruz qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’lim jarayonida differensial yondashuvni qo‘llashning mohiyati, ahamiyati va uslubiy asoslari tahlil qilingan. O‘quvchilarning individual xususiyatlarini hisobga olgan holda o‘qitish samaradorligini oshirishga qaratilgan ilg‘or pedagogik tajribalar va metodlar haqida fikr yuritiladi.