PEDAGOGIK MAHORATNING ISTIQBOLLARI - Ismatova Zarina Ismat qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada Pedagogik mahorat rivojlanish yonalishlari,Talimda zamonaviy tendensiyala,Xalqaro tajriba va pedagogik mahorat, Kelajak pedagogi shaxsiga qoyiladigan talablar haqida keng yoritilgan boʻlib uning istiqbollari haqida yoritilgan.Bundan tashqari Pedagogik mahoratning istiqbollari haqida olimlar fikri bilan keng tanishib oʻtamiz.