PEDAGOGIK KONFLIKT VA UNI HAL QILISH - Erkinova Sevinch Uluģbek qizi; Amirqulova Shahriya Xurshid qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Mazkur maqola shaxsni konfliktli vaziyatlarda to`g`ri qaror qabul qilishga va hamkorlik yordamida mazkur vaziyatlardan chiqishni o`rgatishga bag`ishlanadi