TA'LIM MUASSASASI MENEJMENTI - Xolmaxmatova Dilfuza (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu esseda ta’lim muassasasi menejmentining mazmuni, uning zamonaviy talablari, boshqaruv jarayonining asosiy tamoyillari hamda samaradorlikka ta’sir etuvchi omillar yoritiladi. Ta’lim menejmentining an’anaviy va innovatsion yondashuvlari solishtiriladi, rahbarning boshqaruv kompetensiyalari, pedagogik jamoa bilan ishlash uslublari, ta’lim sifatini nazorat qilish hamda strategik rejalashtirishning ahamiyati tahlil qilinadi.