O`QUVCHILARNING ILMIY DUNYOQARASHINI SHAKLLANTIRISH. STEAM TA`LIM - Ziyomurodova Dilnavo Gulboyevna; Allanova Nazokat Qayum qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada o‘quvchilarning ilmiy dunyoqarashini shakllantirish jarayonida STEAM ta’limining roli yoritiladi. STEAM yondashuvi orqali o‘quvchilarda tanqidiy fikrlash, ijodiy yondashuv,muammolarni hal qilish va amaliy ko‘nikmalar rivojlanishi ilmiy asoslangan holda tushuntiriladi